Szkiełko i oko, czyli przegląd nowinek sprzętowych - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
Które technologie medyczne są warte uwagi, które produkty mogą zrewolucjonizować sektor medyczny? Spytaliśmy o to przedstawicieli systemu ochrony zdrowia, przyjrzeliśmy się rynkowi i prezentujemy wybrane produkty.