Gwarantujemy naszym członkom spokój Rozmowa z Anetą Zawistowską, członkiem zarządu TUW Polski Zakład Ubezpieczeń Wzajemnych - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
– Ubezpieczenia oferowane przez TUW PZUW podmiotom leczniczym to kompleksowa ochrona placówek. Ubezpieczamy odpowiedzialność cywilną szpitala, jak również kierownictwa placówek medycznych za skutki błędnych decyzji zarządczych, zaniechań lub złamania procedur – mówi Zawistowska.