Dezerterzy - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2018)
Uciekając od rozmowy z lekarzami i OZZL, spychacie nas na wyłącznie roszczeniowe pozycje. Nie zdziwcie się, gdy w kolejnych szpitalach lekarze zwolnią się grupowo z pracy, wypowiedzą umowy opt-out lub zrezygnują z dodatkowych etatów.