Mądrość suwerena - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2018)
Sejmowe dyskusje i projekt ustawy znoszący obowiązek szczepień chyba wszystkich nas przyprawiły o ból głowy. Rezygnacja ze szczepień obowiązkowych? Decyzja rodziców? Rozstrzyganie konfliktów, kiedy jedno z rodziców jest za, a drugie przeciw? Co to w ogóle jest?