Sekret sukcesu (Menedżer Zdrowia, 2018)
Jeżeli istnieje jakiś sekret sukcesu, to jest nim umiejętność przyjmowania cudzego punktu widzenia i patrzenia z tej perspektywy z równą łatwością jak z własnej – mawiał Henry Ford. To właśnie wspólna cecha, wspólna umiejętność wszystkich tegorocznych laureatów nagrody Sukces Roku.