Po pierwsze koordynować, po drugie integrować Rozmowa z Pawłem Żukiem, prezesem zarządu i Arturem Prusaczykiem, wiceprezesem zarządu Centrum Medyczno-Diagnostycznego w Siedlcach - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2018)
– Naszą ambicją jest to, by zaspakajać 80% potrzeb zdrowotnych naszych pacjentów. I według mojej oceny ten cel udaje się nam osiągnąć – mówi Paweł Żuk.