Wszyscy wiedzą, co mają robić Rozmowa z Jakubem Kraszewskim, dyrektorem Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego w Gdańsku - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2018)
– W szpitalu innowacja często polega na prostocie, zastosowaniu rzeczy oczywistych w nieoczywisty sposób, co buduje wartość dodaną – mówi Jakub Kraszewski.