Bitwa o AOS - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2018)
W końcu listopada 2017 r. w Dzienniku Ustaw opublikowano ustawę o podstawowej opiece zdrowotnej. Szereg jej zapisów będzie działać w najbliższych latach i może właśnie dlatego dzisiaj niewiele osób się nad tym zastanawia.