Patchworkowa robota - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2018)
Koniec roku jest okresem różnych podsumowań. Niedawno minister zdrowia podsumował działalność swojego resortu, wskazując na liczne – jego zdaniem – sukcesy. Faktycznie, tu i ówdzie sukcesy były. Jest jednak dziedzina, w której od dłuższego czasu następuje konsekwentne psucie.