Odzyskana wiarygodność. Rozmowa z Krystyną Mackiewicz - Staszewski, Rafał; Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2005)
Projekt programu naprawczego mieliśmy gotowy w momencie wejścia w życie ustawy o pomocy publicznej i restrukturyzacji publicznych zakładów opieki zdrowotnej.