Wczesne reumatoidalne zapalenie stawów w pytaniach i odpowiedziach - Majdan, Maria (Lekarz POZ, 2019)
W artykule przedstawiono aktualne zasady rozpoznawania i leczenia wczesnego reumatoidalnego zapalenia stawów (RZS). Informacje przedstawiono w formie odpowiedzi na pytania dotyczące wczesnych objawów i zasad rozpoznawania RZS często zadawane przez lekarzy rodzinnych.