Czy tworzenie sieci jest korzystne dla pacjentów i lekarzy? - Petryczkiewicz, Daniel (Menedżer Zdrowia, 2019)
Konsolidacja na rynku stomatologicznym to korzyści dla pacjentów i stomatologów. To także wzrost jakości usług oraz ich większa dostępność – zarówno fizyczna, jak i cenowa. Zagadnienia te wyjaśnia Daniel Petryczkiewicz, szef projektu rozwoju stomatologii w LUX MED.