Bądźmy posłańcami czynu, czyli statuetki Sukcesu Roku wręczone - Leśniewski, Bartłomiej; Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2019)
– Był pan moim mistrzem – powiedział Łukasz Szumowski, wręczając prof. Marianowi Zembali statuetkę nagrody Sukces Roku. – Cenię tych, którzy zamiast biadolić, są posłańcami czynu – podziękował Marian Zembala. W styczniu w Warszawie odbyła się gala konkursu Sukces Roku. Towarzyszyła jej konferencja Priorytety w Ochronie Zdrowia.