Grzybice powierzchowne okolicy narządów płciowych u kobiet - Rotsztejn, Helena; Zalewska, Anna (Menopause Review/Przegląd Menopauzalny, 2005)
Celem pracy był zwięzły przegląd grzybic powierzchownych okolicy narządów płciowych u kobiet. Wskazano również na obecne możliwości diagnostyczne i lecznicze.