Antagoniści receptora dla angiotensyny II w niewydolności serca – aktualne zalecenia - Grabowski, Marcin; Filipiak, Krzysztof J.; Opolski, Grzegorz (Przewodnik Lekarza/Guide for GPs, 2005)
Artykuł przedstawia zalecenia Europejskiego Towarzystwa Kardiologicznego, dotyczące stosowania antagonistów receptora dla angiotensyny II w niewydolności serca.