Niesolidny jak pacjent - Warczyńska, Anna (Menedżer Zdrowia, 2019)
Pacjent umówił się na wizytę, nie odwołał jej, ale nie przyszedł, przez co w praktyce zabrał miejsce w kolejce komuś innemu – to problem często spotykany w polskich przychodniach i szpitalach.