Paraliż decyzyjny - Atłachowicz, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2019)
Co dalej ze szpitalami powiatowymi? Takie pytanie zadaje sobie teraz pewnie prawie sześciuset zarządzających szpitalami sieciowymi. Według danych z 2017 r. było ich 594. Kierujący tymi placówkami chcieliby wiedzieć, co zamierza osiągnąć Ministerstwo Zdrowia w zakresie lecznictwa szpitalnego.