Szkolimy, aby porody były bezpieczne Rozmowa z Piotrem Danilukiem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2019)
– Czym jest „Bezpieczny Poród”? To program kształcenia przeznaczony dla lekarzy, położnych, pielęgniarek oraz pracowników szpitali. Wszystko po to, by zminimalizować ewentualne ryzyko lub powikłania związane z porodem i opieką okołoporodową – mówi Piotr Daniluk.