Lista postulatów - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2019)
Publiczne nakłady na zdrowie nigdy nie rosły tak szybko jak w ciągu ostatnich trzech lat – w latach 2018–2019 wyprzedzają one nawet poziomy gwarantowane ustawą 6 proc.