Polityka a zdrowie (Menedżer Zdrowia, 2005)
Fotoreportaż z debaty, zorganizowanej przez Menedżera Zdrowia i Dziennikarski Klub Promocji Zdrowia, w której wzięli udział liderzy zdrowotni partii politycznych oraz lekarze i specjaliści od zarządzania.