Test dla ministra - Bogusz, Halina; Cofta, Szczepan (Menedżer Zdrowia, 2005)
Czy nowy rząd powinien rozpocząć od kolejnych drastycznych zmian systemu opieki zdrowotnej, czy też skupić się na tworzeniu (a następnie wdrażaniu) planu stopniowych i długofalowych reform? To jedno z 10 pytań, jakie kierujemy do nowego ministra zdrowia.