Familiada - Studniarski, Michał (Menedżer Zdrowia, 2005)
Podczas gdy rzesze absolwentów medycyny czekają cierpliwie w kolejce do limitowanej puli miejsc specjalizacyjnych, członkowie lekarskich dynastii zdobywają bez trudu kolejne stopnie medycznego wtajemniczenia.