20 lat obecności - Olesch, Artur (Menedżer Zdrowia, 2005)
Przedstawiamy wizerunek firmy, która na bazie najnowszych technologii oraz innowacji wdraża nowoczesne rozwiązania informatyczne w zakładach opieki zdrowotnej, m.in. szpitalach i przychodniach.