Spalone nadzieje - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2005)
Głupota posłów będzie nas kosztować rocznie ponad 29 mln zł. Wszystko dzięki lobbystom, którzy potrafili przekonać członków komisji sejmowej do tego, aby odpady medyczne były utylizowane wyłącznie w spalarkach.