Numer jeden (Menedżer Zdrowia, 2005)
LightSpeed VCT, 64-rzędowy tomograf koncernu GE, jest pierwszym na świecie tomografem z macierzowym detektorem i bezpośrednią trójwymiarową prezentacją badanych narządów.