Gdybym był ministrem zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2019)
Z polskim systemem opieki zdrowotnej nie jest dobrze, brakuje też pomysłu, jak go usprawnić. Kolejni ministrowie zdrowia wprowadzają „swoje” zmiany. Postanowiliśmy zwycięzcom październikowych wyborów ułatwić zadanie. Spytaliśmy ekspertów o sześć fundamentalnych spraw związanych z zarządzaniem ochroną zdrowia i o to, co zrobiliby, gdyby szefowali Ministerstwu Zdrowia.