Jak zjeść tę żabę? (Menedżer Zdrowia, 2019)
Niezależnie od tego, kto wygra w wyborach parlamentarnych, jest pewne, będzie musiał się zmierzyć z zaniedbaniami w systemie ochrony zdrowia – zjeść tę żabę albo chociaż spróbować. Ale ta otyła żaba z niejednym śmiałkiem już sobie poradziła. Siedzi na talerzu od lat, a kolejni ministrowie zdrowia podrzucają jej przed pysk muchy. O tym, dlaczego żaba jest otyła i ciężkostrawna, piszą nasi eksperci.