Jaki jest dyrektor polskiego szpitala? - Szybowicz, Urszula (Menedżer Zdrowia, 2019)
Czy warto zostać dyrektorem szpitala? Czy dyrektor polskiego szpitala jest zadowolony ze swojej pracy? Czy praca daje mu satysfakcję? Na te i inne pytania odpowiedzi poszukiwała Polska Federacja Szpitali. Wspólnie z Manpower Life Science przygotowała ona projekt „Badanie satysfakcji dyrektorów polskich szpitali”. Partnerem przedsięwzięcia jest także Wolters Kluwer Polska.