Jakoś(ć) to będzie - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2019)
Od wielu lat i wielu rządów trwa dyskusja, tworzy się projekty w celu uregulowania kwestii jakości w zdrowiu. Kłopot w tym, że prawo nie jest pisane tak, aby zyskali wszyscy zainteresowani, a jedynie Narodowy Fundusz Zdrowia i Ministerstwo Zdrowia.