Podatek cukrowy - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2019)
Rozważmy jakiś rodzaj paktu ponadpartyjnego w sprawie wprowadzenia podatku cukrowego – apeluje były minister zdrowia Konstanty Radziwiłł.