Inny NIL - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
Chcę, aby NIL był przodującym centrum R&D pracującym nad lekami, novel food i wyrobami medycznymi – mówi Anna Kowalczuk, dyrektor Narodowego Instytutu Leków.