Mapy potrzeb zdrowotnych - schizofrenia (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z Markiem Balickim, pełnomocnikiem ministra zdrowia ds. reformy psychiatrii, głównym ekspertem zespołu Departamentu Analiz i Strategii Ministerstwa Zdrowia zajmującego się analizą problemu zdrowotnego – schizofrenii.