Dowody naukowe a zarządzanie ochroną zdrowia 2019 - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2020)
Eksperci omówili wyzwania i szanse związane z intensywniejszym wykorzystaniem dowodów naukowych w procesach decyzyjnych w zarządzaniu ochroną zdrowia. Przedstawiamy wnioski zaprezentowane przez badaczy, decydentów politycznych, menedżerów i innych interesariuszy, zestawiając je z doświadczeniami uczestników Programu Wymiany Menedżerów HOPE.