Punktowanie koronawirusa - Warczyński, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2020)
Były wiceminister zdrowia Piotr Warczyński w sześciu punktach wymienia sprawy związane z pandemią koronawirusa i nie tylko. Zwraca uwagę na liczbę wykonywanych testów i chybione komunikaty Narodowego Funduszu Zdrowia. Znajduje też coś pozytywnego.