Koronawirusowy test - Cofta, Szczepan (Menedżer Zdrowia, 2020)
Czym stał się dla nas czas pandemii – najpierw przygotowania do niej, a potem faktycznego doświadczenia? Przede wszystkim sprawdzianem reagowania w sytuacjach trudnych, krytycznych. Niezwykle istotna była umiejętność oddzielenia sfery faktów od emocji. Wyzwaniem stało się właśnie unikanie podejmowania decyzji pod wpływem emocji.