Usiądźmy do wspólnego stołu - rozmowa z dr. n. med. Grzegorzem Krzyżanowskim - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z dr. n. med. Grzegorzem Krzyżanowskim, rzecznikiem praw lekarza Naczelnej Izby Lekarskiej.