Wszystkie ręce i… głowy na pokład - Nowicki, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2020)
Wszystkie ręce na pokład – mówi minister zdrowia Adam Niedzielski. Zgadzam się jak najbardziej, ale nie tylko w Warszawie, w Ministerstwie Zdrowia, w centrali Narodowego Funduszu Zdrowia. Wszystkie ręce na pokład wszędzie, także w województwach, powiatach, miastach i miasteczkach.