Dwanaście milionów osób w Polsce cierpi na alergieRozmowa z Joanną Tomczak-Hałaburdą - Misiurewicz-Gabi, Agata (Menedżer Zdrowia, 2020)
Dlaczego tak ważne jest leczenie alergii i czy można ją skutecznie wyleczyć, o najnowszych opcjach terapeutycznych, a także o ich dostępności dla polskich pacjentów mówi dr n. med. Joanna Tomczak-Hałaburda, Country Commercial Lead ALK-Abelló Poland.