Servier Polska Solidnym Pracodawcą Roku 2020 (Menedżer Zdrowia, 2020)
Firma Servier Polska została ponownie nagrodzona tytułem Solidny Pracodawca Roku. Wyróżnienie przyznano w dwóch kategoriach: ogólnopolskiej oraz w branży farmaceutycznej. W uzasadnieniu swojej decyzji kapituła programu podkreśliła najwyższe standardy pracy, politykę prorozwojową oraz prorodzinną realizowaną przez Servier.