Stało się, COVID-19 zawitał do wszystkich szpitaliRozmowa z Robertem Flisiakiem - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z prof. Robertem Flisiakiem, kierownikiem Kliniki Chorób Zakaźnych i Hepatologii Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku oraz prezesem Polskiego Towarzystwa Epidemiologów i Lekarzy Chorób Zakaźnych.