Po połączonych konferencjach – to, co najważniejsze (Menedżer Zdrowia, 2020)
W tym roku połączyliśmy IV Kongres Wizja Zdrowia – Diagnoza i Przyszłość oraz XIV Hospital and Healthcare Management. Dzięki temu od 5 do 7 października uczestnicy przebywający w jednym z warszawskich hoteli i internauci mogli się przysłuchiwać osiemnastu merytorycznym dyskusjom z decydentami, ekspertami i interesariuszami na temat kluczowych zagadnień dotyczących opieki zdrowotnej. Debatowaliśmy m.in. o polityce lekowej, szczepieniach, chorobach onkologicznych i rzadkich, finansowaniu sektora medycznego, COVID-19, szpitalnictwie i e-zdrowiu. W „Menedżerze Zdrowia” publikujemy relacje z trzech sesji. Omówienia innych pojawią się na łamach „Kuriera Medycznego” (numer 7/2020), a nagrania wszystkich są dostępne na stronie internetowej: https://www.termedia.pl/mz/Zobacz-Wizje-Zdrowia-i-Hospital-Management-w-sieci-,39865.html