Finansowanie i organizacja sektora medycznego - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2020)
Eksperci zaproszeni do panelu „Finansowanie i organizacja sektora medycznego. Doradztwo i inwestycje” IV Kongresu Wizja Zdrowia – Diagnoza i Przyszłość zastanawiali się, w jaki sposób pandemia wpłynęła na sytuację finansową placówek ochrony zdrowia oraz co czeka szpitale w przyszłości.