O systemie budżetowym, rachunku kosztów i… translatorzeRozmowa z Rafałem Janiszewskim i Emilią Sujkowską - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z właścicielem kancelarii doradczej Rafałem Janiszewskim i ekspertką do spraw finansów Emilią Sujkowską.