Szybka, precyzyjna, bezpieczna i skuteczna – taka powinna być diagnostyka i terapia onkologicznaRozmowa z Michałem Kępowiczem - Kazimierska, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z Michałem Kępowiczem, dyrektorem ds. relacji strategicznych Philips.