Pozyskiwanie dawców – zadanie dla ludzi z pasjąRozmowa z Joanną Szymańską - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rozmowa z Joanną Szymańską, pielęgniarką anestezjologiczną, koordynatorką transplantacyjną w Szpitalu Powiatowym w Zambrowie.