O przyszłości sieci szpitaliRozmowa z Piotrem Gryzą - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2020)
Rok 2021 jest szczególny, ponieważ musi nastąpić nowa kwalifikacja do sieci, więc na jakieś rozwiązania trzeba się zdecydować – na najprostsze albo na bardziej złożone. I to szybko.