Liczę, że Polacy chętnie udostępnią swoje daneRozmowa z Agnieszką Kister - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2021)
Czy wkrótce nasz lekarz rodzinny będzie wiedzieć – z aplikacji w smartfonie, że zbyt mało się ruszamy, a nasza dieta jest niezdrowa, i zadzwoni do nas, sugerując, że warto skorzystać z badania profilaktycznego? Dyrektor Centrum e-Zdrowia Agnieszka Kister twierdzi, że nie jest to wykluczone.