Profilaktyka szczepionkowa wśród pracowników ma sens (Menedżer Zdrowia, 2021)
W trakcie konferencji „Priorytety w Ochronie Zdrowia 2021” odbył się panel ekspercki Pracodawców RP dotyczący szczepień pracowniczych i projektu społeczno-edukacyjnego „Zawodowo zaszczepieni”. Uczestnicy konferencji oraz internauci mieli okazję dowiedzieć się o rekomendacjach w zakresie szczepień pracowniczych przygotowanych przez ekspertów medycznych zaproszonych przez Pracodawców RP.