Co razem mogą zrobić sektor prywatny i publiczny - Koton-Czarnecka, Marta (Menedżer Zdrowia, 2021)
Pandemia COVID-19 spowodowała, że doszło do bezprecedensowej, intensywnej współpracy między państwowym a prywatnym sektorem ochrony zdrowia. Czy na podstawie praktyk, które zostały wdrożone w czasie ostatnich kilkunastu miesięcy, powstanie nowa jakość? Co można i warto poprawić we współpracy między tymi sektorami? Na te tematy dyskutowano podczas jednej z sesji konferencji „Priorytety w Ochronie Zdrowia 2021”. Punktem wyjścia do dyskusji był raport „Zdrowie Polaków po pandemii”.