Filary sukcesu - Stefaniak, Tomasz; Fercho, Justyna; Szplit, Dariusz; Kraszewski, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2021)
Opisujemy koncepcję czterech filarów zarządzania szpitalem, czyli uniwersalnego rozwiązania pozwalającego na zbudowanie strategii rozwoju placówki niezależnie od jej wielkości czy charakterystyki.